Версія для друку
18 червня 2020

Засідання навчально-методичної ради

  

   18 червня 2020 року відбулося чергове засідання навчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області.
   Із підсумками роботи НМЦ ПТО за 2019/2020 н. р. та ходом реалізації нової єдиної методичної проблеми в поточному році в контексті пріоритетних напрямів розвитку й забезпечення належної якості професійної (професійно-технічної) освіти ознайомила присутніх заступник директора НМЦ ПТО Ладижець І.М.
   Про роль методичної служби в підвищенні професійної компетентності педагогічних працівників ЗП(ПТ)О за результатами атестації 2020 року доповіла методист Войченко Л.П., основну увагу зосередила на аспектах роботи методиста з вивчення педагогічної діяльності в міжатестаційний період.
   Маслюк І.Ф., методист центру, розповів про проведену роботу щодо впровадження елементів дуальної форми навчання в закладах професійної (професійно-технічної) освіти області. Досвідом роботи щодо організації освітнього процесу за цією формою навчання безпосередньо на підприємстві, співпрацю з роботодавцями поділилися заступник директора з навчально-виробничої роботи Дрозд І.І. та майстер виробничого навчання Дарчі О.І. Свалявського професійного будівельного ліцею.
   Яцкулинець Н.В., методист ВПУ № 3 м. Мукачево, презентувала власний педагогічний досвід роботи.
   Членами навчально-методичної ради погоджено й схвалено «Збірник інструкційних карток для проведення практичних робіт з географії» та Збірники орієнтовних освітніх програм із 10 професій та рекомендовано для використання в освітньому процесі ЗП(ПТ)О області.
   На завершення заходу директор НМЦ ПТО Слюсарєва О.В. наголосила на важливості комплексно-методичного забезпечення професійної підготовки, створення електронних навчально-методичних комплексів із професій – вебресурсів як важливих чинників якісної організації освітнього процесу в реаліях сьогодення.

NMR 8 20NMR 2 20NMR 3 20NMR 4 20
                                        NMR 5 20NMR 6 20NMR 7 20
 Під час засідання

Демчишин Г.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 654 разів